Best selection of premium Joomla 1.6 templates

Servicii oferite

Discretie, respect, promptitudine si profesionalism sunt principiile pe care se cladeste activitatea S.C. Ptah Memorial SRL, agentia de pompe funebre care va ofera non-stop servicii funerare la cele mai inalte standarde calitative si la cele mai avantajoase preturi: sicrie, coroane, jerbe, imbalsamare, transport funerar sau pachete complete de inmormantare, care pot fi personalizate in functie de nevoile dumneavoastra.

Ce spun clientii
"Serviciile funerare oferite au fost de o calitate ireprosabila. Va multumim"

"Va multumesc din suflet pentru sprijinul neconditionat pe care ni l-ati oferit la inmormantarea bunicului meu. Profesionalismul si promptitudinea sunt cele doua mari calitati ale echipei Ptah Memorial"

Consultanta
Va stam la dispozitie NON STOP si va oferim consultanta GRATUITA pentru organizarea completa a ceremoniei de inmormantare, in orice sector al Bucurestiului si in provincie. Puteti apela oricand la serviciile companiei noastre si un specialist/consultant va prelua imediat cazul dumneavoastra si va fi alaturi de familia indurerata pe tot parcursul inmormantarii.

Sicrie

Pentru a satisface dorintele dumneavoastra, va oferim o gama variata de sicrie, la cele mai avantajoase preturi. Va punem la dispozitie sicrie atat pentru adulti, cat si pentru copii, create intr-o paleta de culori variata, din diferite esente de lemn, iar echipa noastra va ofera in permanenta consultanta pentru alegerea modelului de sicriu potrivit. Realizate cu diferite stiluri, de la clasic la modern si sculptate cu motive religioase, florale sau abstracte, sicriele comercializate de compania noastra sunt complet echipate cu manere, orare, lenjerie, cucifix si cruce inscriptionata, aceste accesorii putand fi alese in functie de preferintele dumneavoastra.

Sicriu
txt.

Sicriu
txt.

Sicriu
txt.

Sicriu
txt.

Sicriu
txt.