Servicii oferite

Serviciile noastre sunt gandite special ca sa aveti mai mult timp pentru a sta langa cei dragi. De aceea, va oferim consultanta gratuita in alegerea lucrurilor necesare si servicii funerare corespunzatoare.

Ce spun clientii
"Serviciile funerare oferite au fost de o calitate ireprosabila. Va multumim"

"Va multumesc din suflet pentru sprijinul neconditionat pe care ni l-ati oferit la inmormantarea bunicului meu. Profesionalismul si promptitudinea sunt cele doua mari calitati ale echipei Ptah Memorial"

Consultanta
Va stam la dispozitie NON STOP si va oferim consultanta GRATUITA pentru organizarea completa a ceremoniei de inmormantare, in orice sector al Bucurestiului si in provincie. Puteti apela oricand la serviciile companiei noastre si un specialist/consultant va prelua imediat cazul dumneavoastra si va fi alaturi de familia indurerata pe tot parcursul inmormantarii.

Pachete Funerare

Pentru a facilita organizarea unei inmormantari si pentru a oferi rudelor posibilitatea de a se reculege, va punem la dispozitie o gama variata de pachete de inmormantare, create special pentu a acoperi intreaga ceremonie. Fie ca alegeti un pachet de baza, unul mediu sau chiar pachetul VIP, echipa noastra va ofera posibilitatea de a modifica oricand continutul acestuia, in functie de necesitatile dumneavoastra sau de bugetul alocat pentru inmormantare. Astfel, va puteti crea oricand un pachet personalizat si complet, la cele mai avantajoase preturi, format din servicii si produse de cea mai buna calitate.Prin toate aceste servicii incercam sa alinam durerea familiei si sa oferim ajutor intr-un moment greu, plin de lacrimi si durere, dand dovada de respect si discretie.