Best selection of premium Joomla 1.6 templates

Servicii oferite

Serviciile noastre sunt gandite special ca sa aveti mai mult timp pentru a sta langa cei dragi. De aceea, va oferim consultanta gratuita in alegerea lucrurilor necesare si servicii funerare corespunzatoare.

Ce spun clientii
"Serviciile funerare oferite au fost de o calitate ireprosabila. Va multumim"

"Va multumesc din suflet pentru sprijinul neconditionat pe care ni l-ati oferit la inmormantarea bunicului meu. Profesionalismul si promptitudinea sunt cele doua mari calitati ale echipei Ptah Memorial"

Consultanta
Va stam la dispozitie NON STOP si va oferim consultanta GRATUITA pentru organizarea completa a ceremoniei de inmormantare, in orice sector al Bucurestiului si in provincie. Puteti apela oricand la serviciile companiei noastre si un specialist/consultant va prelua imediat cazul dumneavoastra si va fi alaturi de familia indurerata pe tot parcursul inmormantarii.

Servicii

Firma noastra ofera servicii funerare complete, facand astfel mai usoara munca familiei indurerate:Servicii funerare Experienta noastra in domeniul serviciilor funerare ne certifica calitatea serviciilor pe care vi le oferim. Este important sa va puteti exprima cat mai bine respectul si dragostea fata de persoana pierduta, prin servicii funerare de calitate.

Pentru a va oferi servicii de calitate, transportul pe tot parcursul inmormantarii va fi efectuat cu un autoturism funerar special amenajat, iar echipa noastra va obtine autorizatia de transport si toate actele necesare inmormantarii. De asemenea, va punem la dispozitie autoturisme spatioase pentru transport de persoane, astfel incat apropiatii, rudele si familia decedatului, sa poata participa la ceremonia de inmormantare.